Meest gestelde vragen over libidopower

Hieronder leest u de meest gestelde vragen over het product Libidopower. Heeft u vragen over Libidopower? En staat uw vraag niet op deze pagina? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Libidopower verhoogt het libido voor man en vrouw en verbetert de erectie

Voor wie is Libidopower geschikt?

Libidopower is geschikt voor volwassen personen met een leeftijd boven de 18 jaar. Zowel mannen als vrouwen kunnen het product gebruiken. Wij adviseren u Libidopower buiten het bereik van kinderen te houden.

Geeft Libidopower negatieve bijwerkingen?

Libidopower geeft geen negatieve bijwerkingen. Het product bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.

Hoevaak mag ik Libidopower gebruiken?

Wij adviseren u 1-2 tabletten per keer te gebruiken en niet meer dan 2 tabletten per dag te gebruiken. U kunt Libidopower iedere dag gebruiken wanneer dit gewenst is.

Wanneer moet ik Libidopower gebruiken?

U kunt Libidopower gebruiken wanneer u als man last heeft van erectieproblemen of wanneer u als man of vrouw last heeft van een verminderd libido. Neemt u de tabletten ongeveer 45 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit in met voldoende water.

Hoe snel werkt Libidopower?

Libidopower werkt na ongeveer 45 minuten na inname. Na inname houdt de werking nog ongeveer 5 uur aan.

Hoelang kan ik Libidopower tabletten bewaren?

Op de strip met tabletten Libidopower staat de uiterste houdbaarheidsdatum van het product. Fabrikanten zijn verplicht dit te vermelden.

Is Libidopower verslavend?

Nee Libidopower werkt niet verslavend. Er is geen enkele stof aan Libidopower toegevoegd die verslavend werkt.

Hoe kan ik Libidopower bestellen?

U kunt Libidopower gemakkelijk online bestellen via de bestelpagina. Wanneer u voor 16:00 bestelt heeft u het product morgen al in huis.

Hoe kan ik betalen?

Op de website vindt u op de bestelpagina verschillende betaalmethoden. Zo kunt u betalen via iDEAL, creditcard en overmaken per bank. Voor onze klanten uit België bieden wij de volgende betaalmogelijkheden aan: overmaken op ons rekeningnummer, creditcard, maestro en Mr. Cash/Bankcontact.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt met grote zorg en snelheid behandeld. Wanneer u voor 16:00 bestelt streven wij ernaar de bestelling nog diezelfde (werk)dag te versturen. Dit kan echter alleen als u betaalt met iDEAL en creditcard.

Is Libidopower een chemisch erectiemiddel?

Nee Libidopower bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Er zijn geen chemische middelen aan Libidopower toegevoegd. Het gebruik ervan is daarom verantwoord en veilig

Heeft het gebruik van alcohol effect op de mate waarin Libidopower het libido en de erectie verbeterd?

Alcohol kan wel degelijk effect hebben op het libido en de erectie. Wij adviseren u niet teveel alcohol te gebruiken voor aanvang van een seksuele activiteit. Voor een optimale werking van Libidopower adviseren wij u de tabletten in te nemen op een niet al te volle maag.