Libidopower geeft u advies

Wij adviseren u 1-2 tabletten Libidopower per keer te gebruiken. Neem deze ongeveer 45 minuten voor aanvang van de seksuele activiteit in. Tot ongeveer 5 uur na inname zal het effect merkbaar aanwezig zijn. Voor een maximaal effect neemt u de tabletten op een niet al te volle maag in. Wij adviseren u de aanbevolen dosering van maximaal 2 tabletten per dag niet te overschrijden. Er zit geen limiet aan de gebruiksduur van Libidopower, u kunt de tabletten gedurende een langere tijd achter elkaar gebruiken. Dit is echter niet nodig voor het gewenste effect. U kunt het product gebruiken op het moment dat u daar baad bij heeft.

Libidopower verhoogt het libido voor man en vrouw en verbetert de erectie

Voor wie is Libidopower?

Libidopower is geschikt voor volwassen personen met een leeftijd van 18 jaar of ouder. Houdt het product buiten het bereik van kinderen. Libidopower is een voedingssupplement en dient gebruikt te worden ter ondersteuning. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gezonde en gevarieerd voedingspatroon. Twijfelt u over het gebruik van Libidopower? Raadpleeg dan altijd eerst uw arts.

Algemene tips om uw libido te verhogen

Naast libidoverhogende middelen zijn er ook allerlei dingen die u zelf kunt doen om uw libido te verhogen zodat u samen weer optimaal kunt genieten van uw seksleven. Hieronder vindt u een aantal tips.

  1. Zorg voor een goede stimulerende omgeving met bijvoorbeeld muziek en kaarslicht. Ook kan het kijken van een erotische film of het gebruik van speeltjes de lust verhogen.
  2. Zorg voor voldoende ontspanning. Stress zorgt ervoor dat het testosterongehalte daalt waardoor het libido verlaagt. Met voldoende ontspanning zorgt u ervoor dat u minder gestrest bent en losser wordt.
  3. Leef gezond. Gebruik niet teveel alcohol. Een beetje kan er juist voor zorgen dat u wat losser wordt maar grote hoeveelheden remmen het libido. Ook roken en ongezond eten verlagen het libido.
  4. Zorg voor voldoende beweging. Beweging stimuleert de bloedtoevoer naar de geslachts- organen en kan een positief effect hebben op het humeur.
  5. Geef voldoende aandacht aan elkaar om het libido te verhogen. Geef elkaar bijvoorbeeld eerst een massage, knuffel met elkaar en raak elkaar aan, zo wordt de spanning opgebouwd.