Ontdek libidopower

Een goed seksleven is zowel voor vrouwen als mannen erg belangrijk. De 'zin in seks' oftewel het libido van iemand hangt van veel verschillende factoren af. Niet bij iedereen is het libido even hoog. U kunt samen bijvoorbeeld meer in de stemming komen door een romantische avond met kaarslicht, maar soms is dit niet voldoende om het libido op het juiste niveau te krijgen. Dit is helemaal niet raar. Veel mensen hebben last van een verlaagd libido als gevolg van uiteenlopende oorzaken. Libido verhogende middelen kunnen daarbij een oplossing bieden. In combinatie met wat extra stimulerende aandacht voor elkaar kunt u uw seksleven verbeteren.

'Libidopower onderscheidt zich in de prijs – kwaliteit verhouding van het product. Goede kwaliteit en een betere prijs dan andere veelbelovende dure middelen.'

Libidopower verhoogt het libido voor man en vrouw en verbetert de erectie

Libidopower voor hem

Het Libido van de man wordt net als bij de vrouw beïnvloed door het hormoon testosteron. Ook kan bij de man het libido verlaagt zijn. Bij de man komen problemen met de erectie vaker voor in tegenstelling tot het 'geen zin hebben' bij de vrouw. Medische problemen of emotionele toestanden als stress of depressie kunnen bij de man zorgen voor een verlaagt libido.

Om het libido van de man te verbeteren en/of de erectie te verbeteren is het belangrijk rekening te houden met de levensstijl. Een gezonde voeding, voldoende beweging en niet teveel roken en drinken kunnen ervoor zorgen dat dit wordt verbeterd. Ook kunnen potentieverhogende middelen of erectiepillen de man helpen om op een intiem moment goed te kunnen presteren.

Libidopower voor haar

Het Libido van de vrouw wordt beïnvloed door het hormoon testosteron. Dit wordt geproduceerd door de eierstokken en bijnieren. Wanneer hier problemen mee zijn kan het zijn dat er tekort testosteron aanwezig is en het libido van de vrouw verlaagd wordt. Een langere tijd geen seks hebben betekent ook een vermindering van de aanmaak van testosteron door het lichaam. Daarnaast geven negatieve emotionele gevoelens ook vaak een verlaagd libido bij de vrouw.

Het Libido van de vrouw kan op verschillende manieren gestimuleerd worden. Het libido van de vrouw wordt verhoogd door emotionele intimiteit met de partner. Wanneer deze goed is zal het libido van de vrouw hoger zijn. Ook erotische prikkels van buitenaf kunnen het libido van de vrouw verhogen. Voor de een kan dit zijn het dragen van sexy lingerie of het lezen van een opwindende literatuur. Belangrijk is na te gaan welke prikkels er nodig zijn het libido van de vrouw te stimuleren.

Stimulerend voor man en vrouw

Libidopower is een kruiden- en mineralensupplement bestaande uit een unieke combinatie van 100% natuurlijke ingrediënten. Een overzicht van de ingrediënten in Libidopower vindt u in de tabel hiernaast. De unieke formule van Libidopower heeft een stimulerende werking op zowel man als vrouw. Libidopower werkt zeer effectief en geeft geen negatieve bijwerkingen. Het gebruik van Libidopower is verantwoord en veilig. Libidopower kan gebruikt worden ter ondersteuning van uw seksleven. Probeer het nu samen uit en ervaar het zelf!